Dj DMeck
Dj DMeck is te boeken bij RDJ Productions

 

Dj D Meck Dj D Meck is een allround dj die je altijd wakker kan maken om een leuk feestje te creëren! Muziek van toen tot de recentste hitjes niets is te gek voor dj D Meck.

 

Dj D Meck is begonnen met het mixen van muziek via een computerprogramma. Bij de studentenvereniging waar hij toentertijd lid was kreeg hij de mogelijkheid om te leren draaien, ditmaal met cd-spelers. Toen de mogelijkheid vrij kwam om als vaste dj in zijn woonplaats Hoofddorp te kunnen draaien betekende dat het begin van de muzikale carrière van Dj D Meck  Hierop volgden vele muzikale avonturen in menig (feest-)café en uitgaansgelegenheden.

De vraag naar Dj D Meck groeide, maar niet alleen vanuit de Horeca. Onlangs wisten ook particulieren hem te vinden voor bijvoorbeeld drive-in shows. Via deze weg heeft Dj D Meck zich ontpopt als een échte allround dj! Van disco tot aan de hitjes uit de Top 40. Van Rock ’n Roll tot aan de gezelligste meezingers, alles moet voorbij komen om op elke feestje de voetjes van de vloer te laten gaan. Kortom, Dj D Meck is een echte allrounder wat betreft het draaien van muziek die zich altijd voor de volle 100 procent inzet om het publiek muzikaal te vermaken!

 

Referenties:

 

Cafe de Zaak Hoofddorp
Murphy’s Law Haarlem
Feestcafe Madero Noordwijkerhout
Feesterij de Bok
Brand New Party Entertainment
DJF-Events

Dj Dmeck boeken doe je bij RDJ Productions

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: