Dj`s
Dj Kit-T is te boeken bij RDJ Productions

Dj Kit-T Boeken voor uw feest of horeca gelegenheid.

 
Kit-t-5DJ Kit-T  heeft haar ervaring opgedaan in de populaire kroegen Jij Ik en Ushiwawa in Den Bosch. Haar stijl, enthousiasme en variatie zorgen er nog steeds structureel voor dat beiden zaken elk weekend vol zitten. Door de grote mix aan bezoekers heeft DJ Kit-t  geleerd zeer divers te kunnen draaien en ook snel te kunnen omschakelen naar de muziekstijl die op dat moment wenselijk is.

Haar voorkeur ligt bij Lounge, Dance en Club muziek, maar het Allround draaien blijft zeker tot de mogelijkheden behoren. Ook de samenwerking met muzikanten / vocalisten neemt toe, waarbij oa de combinatie met Eric Jacott ( Timeless ), Hans Dulfer en pianist Jan Vayne enorm succesvol zijn.

Na haar studie heeft ze haar voorliefde om DJ te worden omgezet van hobby naar  semiprofessionele invulling. Gezien de vele aanvragen en de ontwikkeling die zij nu doormaakt, kunnen we nog heel veel van haar verwachten in de nabije toekomst. De event-wereld en diverse grote (pop)podia boeken haar nu al veelvuldig; Bavaria Open Air, Night of The Proms ( afterparty), Tilburgsche Heerenzitting. Koninginnedag Den Bosch, Concert Classic meets House, Amsterdamse fashionsshows, en velen anderen.

Typerend voor DJ Kit-T is de reactie van een van de grootste eventburo’s in Nederland;

“Niet eerder hebben we een vrouwelijke DJ gehad die zo goed voorbereid was op het publiek dat zij die avond moest entertainen en die zowel bij  mannelijke –als vrouwelijke gasten indruk maakte met haar uitstraling en onuitputtelijke energie achter de DJ booth”

Dat het draaien op de grotere events haar grootste wens is blijkt uit het feit dat zij na haar universitaire opleiding duidelijk gekozen heeft voor hetgeen waar haar hart ligt…..het draaien als DJ ! Door haar achtergrond beseft zij beter dan wie dan ook hoe belangrijk een voorbereiding is en wat de impact kan zijn als de DJ niet waarmaakt waar het event / bedrijf op rekent.

€495,- ex. btw & BUMA

Kit-t-6

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: