Dj Onno-O
Dj Onno-O is te boeken bij RDJ Productions

Dj Onno-O boeken voor een optreden doet u bij RDJ Productions

Ter voorbereiding op elk fDj Onno-O boeken - RDJ Productionseest wordt op de kleinste details gelet. De gasten, het thema, de locatie en misschien zelfs het decor. Muziek is meer dan een detail hierin. Het vormt de atmosfeer van uw feest, en is daarmee bepalend voor het totaalplaatje. Een goede deejay voelt de sfeer naadloos aan en neemt u en uw gasten mee op een muzikale reis.

Onno-O heeft op de meest schitterende locaties zijn performance neergezet, waaronder luxe locaties als exclusieve hotels, cruiseschepen en diverse clubs als Escape en Paard van Torje. Onno-O verzorgd regelmatig de muzikale begeleiding tijdens diverse filmpremières in Pathé bioscopen. Met Moët & Chandon ging Onno-O in de zomer van 2011 een samenwerking aan tijdens de Moët Ice Imperial aan de Noordwijkse kust. Maar waar hij het meest trost op is, is dat Onno-O samen met Armin van Buuren voor het Nederlands Elftal de afterparty verzorgde. Hij draaide in de voorprogrammering , ter afsluiten van het WK. Eind augustus 2011 heeft Onno-O samen met Miljonair de zomer afgesloten tijdens The Summer Fair in Grand Hotel Huis ter Duin. Onno-O komt overal en past zich aan op ieder evenement.

De diversiteit aan locaties en publiek heeft ervoor gezorgd dat Onno-O perfect aanvoelt hoe een gezellige stemming gecreëerd kan worden. Om deze reden verwacht Dj Onno-O ook om tijdens uw partijen de sfeer op een uiterst positieve manier te kunnen beïnvloeden. Wanneer uw gasten in een fijne setting kunnen samenkomen, zullen zij ook positief over uw organisatie spreken. Daarom kijken wij, samen met u, graag naar de mogelijkheden tot het creëren van een fijne entourage en een bloeiende samenwerking.

Gage is op aanvraag

Dj Onno-O met SaxDj Onno-O Marciano Dj Onno-O in the mix - RDJ Productions

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: