Artiesten
Ed Nieman is te boeken bij RDJ Productions

Ed Nieman Boeken voor uw feest of horeca gelegenheid.


Ed Nieman BoekenDe grootste hit van Ed Nieman is “Leve de lol“. Het nummer dat hij samen met Gaston Starreveld opnam onder de naam “Die knapen” wordt vandaag de dag nog door bijna elke artiest in het land gezongen. Ten onrechte wordt het nummer toegeschreven aan Peter Beense.

De stem op deze nationale feestklassieker is echt van Ed Nieman. Na “Leve de lol” volgden nog vele hits zoals “Maria Maria“, “Want de accordeon” en “Jij bent mijn señorita“.

Een echt grote hit had Ed in 2010 met het nummer “Meid van de straat“. Het nummer stond wekenlang genoteerd in de hitparade en was (en is nog steeds) in alle kroegen en tenten te beluisteren.

Eind 2011 komt er wederom een single van Ed uit. De titel is “Kun je mij vergeven?“.

Live maakt Ed Nieman tijdens zijn optredens veel indruk. Ed Nieman weet grote zalen moeiteloos te bespelen en zorgt voor één groot feest.

Met zijn fantastische stemgeluid zorgt Ed Nieman overal voor een geweldige ambiance!

Ed Nieman werd bekend met “Die Knapen” toen hij een megahit scoorde met“Leve de lol”. Ten onrechte werd en wordt dit nummer toegeschreven aan anderen, maar het is echt de hit van Ed Nieman en van niemand anders!
Na “Leve de lol” volgden nog vele hits, waarvan de bekendste misschien wel“Meid van de straat” is.
In het najaar van 2015 brengt Ed Nieman een nieuwe single uit. “Alles ging verloren”. Een gevoelig lied over een stukgelopen relatie.
Ed Nieman is een rasartiest die het klappen van de zweep kent. Als geen ander weet Ed het publiek te bespelen en er een leuk feest van te maken.

Prijs: 795 ex

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: