Zanger Hans Kroes
Zanger Hans Kroes is te boeken bij RDJ Productions

zanger Hans Kroes Boeken voor uw feest of horeca gelegenheid.

Hans KroesZanger Hans Kroes

In 1992 begon hij met zingen en werd al snel regionaal bekend als de zingende taxichauffeur uit Apeldoorn. Sinds 2006 staat hij op de bühne bij o.a. partijen, bruiloften, braderieën enz.
Zijn repertoire bestaat uit Engelstalige ballads/knallers en Nederlandstalige meezingers (circa 100 nummers).

Zijn cd singel “Duw mij niet weg” is voor hem zelf een persoonlijk succes geworden. Bij de Brabant Piraten in de top 100 2013 is hij op nummer 1 geëindigd. Ook radio Continu draait hem regelmatig. Daar was hij in 2013 bliksemschijf van de week. Inmiddels treed hij samen met 2 danseressen aan zijn zijde op door het gehele land.

De single “Mooi Meisje ” is door diverse Nederlandse radiostations  opgenomen in hun dagelijkse playlist. Achter het nummer gaat tekstschrijver en producer Frank van Etten schuil. Samen met Hans Kroes is hij gaan schrijven. Het resultaat van deze samenwerking mag er zijn. Een vervolg zal dan ook zeker niet uitblijven

Zanger Hans Kroes is te boeken voor een optreden voor zowel bedrijfsfeesten, festivals, horeca en bruiloftsfeesten. hij zingt herkenbare muziek van Engels tot Nederlandstalig.

De prijs voor 30 min: €495.00.
De prijs voor 60 min: €595.00.
Avondvullend max 4 uur: €695.00.

Dit is inclusief geluid en danseressen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: