Artiesten
Jan Keizer & Anny Schilder is te boeken bij RDJ Productions

Jan Keizer & Anny Schilder Boeken voor uw feest of horeca gelegenheid.

Jan Keizer en Annie SchilderJan Keizer en Anny Schilder zijn weer samen. Het is al weer vier jaar geleden dat BZN haar laatste optreden gaf in Ahoy in Rotterdam en ruim 26 jaar geleden dan Anny Schilder BZN verliet.

In november 2009 wordt Jan Keizer door niemand minder dan Mies Bouwman gevraagd om nog één keer samen met Anny Schilder op te treden. In december 2009 staan Jan Keizer en Anny Schilder weer samen op een podium. Het 80 jarige verjaardagsfeest van Mies wordt uitgezonden door de AVRO op Nederland 1. Maar liefst 2,8 miljoen mensen keken naar deze uitzending. Na dit succesvolle optreden was iedereen enthousiast en werd er besloten om weer te gaan samen werken.

In 2010 verscheen de single “Take me to Ibiza” en het album “Together again“. Ook zijn Jan en Anny in dat jaar weer gaan optreden, en met groot succes! Laaiend enthousiaste mensen voor het podium die soms hun tranen van ontroering niet konden bedwingen bij het horen van de BZN klassiekers als: “Mon Amour“, “Don’t say goodbeye“, “Sevilla“, “Lady Mc Corey“, “Oh me oh my“, “Pearlydumm“, “Rockin’ the trolls“, “Chanson d’amour“, “The Old Calahan“, “Le legionaire“, “The Summertime“, “Waltzing Maria“, “La France“, “El Cordobes“, “Yeppa“, “The banjoman“…

Natuurlijk worden ook hun eigen, recente hits niet vergeten tijdens een optreden.

€5995,- ex btw en BUMA.
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid tot maximaal 250 personen of inprikken op aanwezig geluid.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: