Het MeezingTeam
Het MeezingTeam is te boeken bij RDJ Productions

meezingteamHet MeezingTeam maakt hun naam meer dan waar! Marvin & Stefan zorgen ervoor je lekker mee kan zingen met de bekendste hits. Als er  ook nog eens opblaasbare microfoons in het publiek worden gegooid doet iedereen mee!!

Iedereen kan meezingen. Zelfs als je de tekst even niet meer weet want op de beeldschermen rolt de tekst mee. Met een ruim assortiment aan gezellige meezingers, zal er gedurende de avond geen mond stilstaan. Interactief is dan ook de beste omschrijving van een avond met het MeezingTeam!  Ze betrekken het publiek letterlijk bij hun optreden. Ze schuwen niet om af en toe ook de echte microfoon voor iemands mond te duwen. Oei die klinkt vals, snel een andere. Zo wordt het publiek helemaal gek gemaakt en knallen de muren letterlijk uit hun voegen door de kanonnen hits die ze de revue laten passeren.

Tevens zal er binnenkort een knaller van een plaat uitgebracht gaan worden, samen met Stayfan  (bekend van Wiegelied, Het Is Altijd Lente, e.v.a.)
Uiteraard is dit een bekende meezinger maar dan in een lekker zomers uptempo jasje. Bekijk binnenkort de clip op deze pagina.

Het optreden duurt 30 minuten inclusief opblaasbare microfoons die in het publiek worden gegooid.
Let Op: Tijdens dit optreden worden beeldschermen geplaatst op het podium.

Vraag vrijblijvend de prijs aan of beschikbaarheid van Het Meezingteam.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: