Paul Brugel
Paul Brugel is te boeken bij RDJ Productions

Paulb2In zijn jonge jaren als muziek en mix liefhebber ontdekt hij Ben Liebrand, en Paul raakt verslaafd.. Hij gaat aan de slag met cassettebandjes, plakband en een bandrecorder en al snel ontstaan mixbandjes die illegaal in zijn geboorteplaats Roosendaals uitgaans circuit circuleren

Muziek blijft zijn interesse houden en al gauw krijgt hij bij de lokale radiozender van Roosendaal, Radio Stad FM iedere vrijdagavond zijn eigen mix programma, weekend dance. Ook lonkt het draaien voor publiek, en al snel staat Paul bijna ieder weekend te draaien in het uitgaanscentrum van Roosendaal.

Nationale Belgische dance zender C – Dance raak geïnteresseerd in het mix kunsten van Paul ,en al snel krijgt Paul daar ook zijn eigen radioshow waardoor hij met zijn muziek in heel België te horen is. Discotheek de Kelder in Hank raakt in gesprek met Paul en vraagt of hij de zaterdagen wil verzorgen in de hoofdzaal. Een residentie van 7 jaar volgt, en naast de vaste avonden komen er boekingen binnen voor festivals en evenementen. De grootste discotheek van de Benelux de Zenith kreeg deze Dj in het vizier en 2 jaar lang was Paul Brugel 1 van de vaste DJ’s van de grootste discotheek van de Benelux, de Zenith in Venray. In de hoofdzaal, de Dome mag hij het publiek tot extase brengen met zijn variatie aan DJ sets.

Naast het draaien van muziek, richt Paul zich meer op produceren, en een release van zijn eerste single kan dan ook niet uitblijven. Berk music geeft Paul een platencontract en zijn eerste single is een feit, ‘nothing gonna change my love for you’ in een heerlijke dance remake. De single doet het erg goed, ook in het buitenland. De track verschijnt ook op vele hit compilations Vele releases volgen hierna, en Paul tekent zijn tracks bij gerenommeerde platenmaatschappij en haalt zo diverse platen contracten binnen  bij de platen maatschappijen, en Paul Brugel wordt gevraagd om mixcompilaties te produceren voor platenmaatschappij als Digidance, Cloud9 en BIP records.

Zo worden de schappen bij de platenwinkels gevuld met compilaties als Remixed, Summerjams hitmix en Greatest hits of.., the Yearmix. Voor het dance festival ‘summerfestival’ in België mag Paul in 2009 de CD anthem verzorgen, en deze mixcompilatie behaalt zelfs de top 10 van de Belgische compilatiecharts. Momenteel richt Paul zich fulltime op zijn (mix) producties en DJ Sets. Elke week kan je hem bewonderen bij diverse horecazaken en festivals  en maakt hij regelmatig producties voor platenmaatschappijen en radiozenders als BIP Records & Radio 10 .

Paul Brugel is nu exclusief te boeken bij RDJ Productions.

Yearmix2015_BIPRecordsNightlife_YRecordsIndamix_BIPRecordsPaulbLogo

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: