Artiesten
Alle 13 Jaanke is te boeken bij RDJ Productions

Alle 13 Jaanke Boeken voor uw feest of horeca gelegenheid.


Alle 13 jaankeALLE 13 JAANKE neemt U mee in hun hilarische Smartlappen-Foute-Feest-Show waarmee zij in alle uithoeken van ons kikkerlandje, en ver daarbuiten, een overweldigende indruk achterlaten ! Een haast onwaarschijnlijke combinatie van twee Brabantse Maffioso’s en een knotsgekke stadse blondine, die enorm scoren bij jong én oud !

Zij brengen eigenzinnige versies van historische smartlappen, maar schuwen ook zeker niet de Partyhits uit de hedendaagse popmuziek !

FEEST in combinatie met hoogstaande muzikale kwaliteiten sieren deze toppers ! Dé artiesten die diverse herkenbare partyhits naar een groot succes wisten te bezingen ! Met hun opmerkelijke Shows bewijzen De Jaankers hét ultieme Smartlappen-Feest-Trio van de lage landen te zijn !

Alle 13 Jaanke is dé perfecte artiest voor elk gewenst evenement! Zij zullen zich probleemloos aanpassen aan uw wensen en het FEEST zal gegarandeerd geslaagd zijn met deze 3 toppers! Ludiek, Hartverscheurend, Theatraal, Enthousiasme en Humor zijn de sleutelwoorden waarmee deze drie Ras-Artiesten het publiek overhalen om uit volle borst te zingen en te feesten in hun Smartelijk-Meezing-Spektakel !

Maarrrrrr………U bent Gewaarschuwd, misschien wordt U wel hét middelpunt van de Show.. !

€1295,- ex btw en ex BUMA.
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid tot maximaal 250 personen of inprikken op aanwezig PA.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: