Alvaro
Alvaro is te boeken bij RDJ Productions

Alvaro-BoekenAlvaro  is een Nederlandse deejay die in een korte tijd bekend is geworden in zowel binnen als buitenland. Begonnen als cameraman op diverse feesten zag hij wat voor effect sommige Dj’s op het publiek hadden, dit gaf hem de drive om ook Dj te worden. Via diverse festival organisatoren werd hij als talent op de grootste house concepten van Nederland geplaatst, hierdoor is alles in een sneltreinvaart gegaan.

Alvaro onderscheidt zich als Dj met stukjes film van zijn eigen sets die op YouTube te vinden zijn. Echt bekend werd Alvaro met zijn producties. Zijn eerste release was op het label van Sidney Samson genaamd Samsobeats, hierop is Ultimate Rise uitgekomen. Zijn 2e release is uitgekomen onder de naam  “Make It Funky” op het nieuwe Label van DJ Quintino.

Zijn werk word inmiddels gesteund door grote namen uit de house scene waaronder niemand minder dan Quintino, Laidback Luke, Sidney Samson, The Partysquad, Vato Gonzalez, Marc Benjamin en vele andere die zijn werk respecteren. Alvaro is van plan in de toekomst  zoveel mogelijk publiek te kunnen entertainen.

Alvaro heeft menig discotheek/club bezocht. Wat dacht je van Hardersplaza, The powerzone, Zenith en de Maassilo. En ook feesten zoals Nopeisdope, SexyMotherFucker, Kings of Latin weten inmiddels van het bestaan van DJ Alvaro.

Prijs op aanvraag

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:

    • Datum optreden:
    • Bijzonderheden:

    • captcha

      Voer code in: