Artiesten
Arjon Oostrom is te boeken bij RDJ Productions

Arjon Oostrom Boeken voor uw feest of horeca gelegenheid.

Arjon

Zanger Arjon Oostrom is afkomstig uit Made. Hij is een jonge zanger met een geweldige uitstraling die met veel enthousiasme het publiek weet te vermaken. Hij deed ervaring op als zanger van de roemruchte Après-ski hut te Rotterdam. Daar heeft hij geleerd hoe hij het publiek moet vermaken en is hij een top-entertainer geworden. Niet alleen trad hij op in de vaste locatie van de Skihut, maar ging hij ook mee met de Après-ski hut on Tour”.

Arjon maakte in eigen beheer al een aantal singles waaronder “Ik hou van alle vrouwen“ (een bewerking van de klassieker van Hans de Booy) en “Daar aan die Costa“.

De single “Zakka Zakka” komt uit in juni van 2011. Het nummer zal de boeken in gaan als dé zomerhit van 2011! De zomerse succesformule krijgt in 2012 een vervolg met “Schudden”  wederom een super vrolijk en dansbaar nummer dat het erg goed doet in de cafés en discotheken.

Arjon gaat door op de ingeslagen weg en achtereenvolgens verschijnen de singles ”Lekker ding”, de zomerhit ”Lekker, Lekker”, “Zij is wat ouder” en de bewerking van de hit van de Jan van Brusselband: “Theezakje”.

Na de hit “Pure verleiding” komt Arjon in februari van 2015 met een zeer modern klinkend liedje: “Zij is de mooiste van de dansvloer”.

Bent u op zoek naar een betaalbare artiest met ruime ervaring en actuele hits? Dan is Arjon Oostrom de juiste artiest voor u

 

€895,- ex btw en BUMA. 
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief monitorset

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: