Artiesten
Belle Perez is te boeken bij RDJ Productions

Belle Perez Boeken voor uw feest of horeca gelegenheid.

belle perez

De getalenteerde Maribel Perez wordt in 1997 ontdekt door producer Patrick Renier. Na wat experimenteren begint het voor Belle Perez pas echt met “Hello World”. Niet alleen haalt ze met het aanstekelijke nummer een mooie plaats in de preselecties voor Eurosongfestival in 1999, “Hello World” scoort ook bij het brede publiek en wordt een zomerhit pur sang.

De hits en gouden platen volgen elkaar snel op: ‘Honeybee’, ‘This crazy feeling’ en ‘Me and you’. Maar Belle keert terug naar haar roots en zingt voor het eerst een nummer in het Spaans, ‘Hijo de la luna’. De toon is gezet en met haar derde album ‘Baila Perez’ (2003) maakt ze de overstap naar latin.

Inmiddels gaat ook het buitenland gaat door de knieën voor Belle Perez, niet toevallig nog het meest Spanje, Italië en Zuid Amerika. De Limburgse met zuiderlijke roots is in één klap “hot”.

Belle Perez weet als geen ander hoe ze haar publiek aan het dansen krijgt en de latino-diva kan dan ook putten uit een ondertussen ellenlange lijst songs.  De afgelopen jaren timmerde ze nadrukkelijk aan de weg met shows vol entertainment en zwoele, swingende muziek. Belle is uitgegroeid tot een zangeres van formaat, geschikt voor stijlvolle evenementen, feesttent of zomerse festivals.

Gage 3775,- 
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief monitorset.

Belle Perez is ook te boeken met een volledige band als 75 minuten durende show voor 6950 euro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: