Artiesten
Berget Lewis is te boeken bij RDJ Productions

Berget Lewis Boeken voor uw feest of horeca gelegenheid.

Berget Lewis

Met haar krachtige volume als handelsmerk is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op de (inter)nationale podia.

Met als startpunt een muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch, groeide Berget via theater- en concerttours met o.a. De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott, The Golden Earring en Karin Bloemen, uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Een afgetekende overwinning van het muzikale tv programma ‘Just The Two Of Us‘ met gelegenheids-collega Edwin Evers, betekende begin 2007 haar definitieve doorbraak.

Berget heeft zich ontwikkeld tot één van de meest gevraagde zangeressen van ons land en tourde over de hele wereld met niet de minste artiesten. Zo deelde ze reeds het podium met grootheden als Van Morrisson, Dave Stewart en Maceo Parker. Daarnaast was ze jarenlang dé jingle-stem voor radiozenders als 3FM en 538 en vocaal verantwoordelijk voor een imposante reeks radio- en televisiecommercials.

‘Sensationeel’, ‘Internationale klasse’ en ‘dé soulstem van Nederland’ zijn slechts enkele van de vele complimenten die Berget Lewis in ontvangst mocht nemen na haar, terechte, overwinning in de ‘Beste Zangers van Nederland’, het tv programma waaraan Berget Lewis meedeed begin 2012. Gedurende de afleveringen van ‘De Beste Zangers’ van Nederland wist Berget bij, zowel haar collega’s als de kijkers, keer op keer een onuitwisbare indruk achter te laten met haar vertolkingen van ondermeer ‘Ticket To The Tropics’, ‘And I Am Telling’ en ‘Zwart Wit’.

Berget Lewis heeft een swingende solo-show, speelt het dak eraf (met haar eigen top-band The Soul-X-Plosion) en gaat terug naar de onweerstaanbare grooves van haar roots met The Gospeltrain. De optredens van Berget zijn een absolute ‘must have’ voor ieder bedrijfsfeest, evenement of privéfeest. Niet alleen muzikaal, maar ook visueel gezien, staan Berget’s shows garant voor een knap staaltje vakwerk.

€3750,- ex btw ex BUMA.
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid tot maximaal 250 personen of inprikken op aanwezig geluid.

€4950 ex btw ex BUMA.
Akoestisch optreden van 1 x 45 minuten inclusief band (6 personen) en techniek.

€6500,- ex btw ex BUMA.
Optreden live met band (8 personen) van 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten. 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: