Artiesten
Charly Luske is te boeken bij RDJ Productions

Charly Luske Boeken voor uw feest of horeca gelegenheid.

Charly luske

Toen Luske twaalf jaar was nam hij, aangespoord door zijn vader, klassieke zanglessen. Vier jaar later maakte hij zijn debuut in de Lucky Lotto Live Show waarin hij samen met Gordon een duet zong. Luske deed audities voor de jongensgroep Velvet, waarvan hij een tijd uitmaakte en waarmee hij een hit scoorde met het nummer ‘Weg Van Jou’.

Nadat de band uit elkaar viel, zong hij nog enige tijd in de jongensgroep X Marks The Spot. In 2000 speelde Luske in de musical Boyband, waarin hij als zanger Sean een van de hoofdrollen vertolkte.

In 2003 speelde Luske samen met Froukje de Both en Linda Wagenmakers in de musical Love me a little bit more. In 2005 en 2006 speelde hij in de musical Turks Fruit de rol van Rick, als alternate van Antonie Kamerling. Luske speelde twee seizoenen in de Nederlandse televisieserie Meiden van De Wit. Verder had hij gastrollen gespeeld in Costa! en Zoop!. In 2006 speelde hij in de musical The Wiz de titelrol als alternate van Danny de Munk. Luske speelde de hoofdrol in We Will Rock You, een Duitstalige musical die wordt opgevoerd in Keulen, en vanaf 21 november als Geert in de musicalversie van Op Hoop van Zegen. In het najaar 2009 was Luske te zien in de Nederlandstalige versie van The Full Monty.

Eind augustus zal hij ook te zien zijn in de rockmusical We Will Rock You waar hij alternate zou zijn van Galileo en Brit. Echter gaat Luske de rol van Martin van der Starre op zich nemen, omdat deze laatste zwaar geblesseerd is. Luske is getrouwd met actrice & presentatrice Tanja Jess, met wie hij twee zoons heeft.

€3975,- ex btw en BUMA.
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid tot maximaal 750 personen.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: