Artiesten
Corry Konings is te boeken bij RDJ Productions

Corry Konings Boeken voor uw feest of horeca gelegenheid.

corry konings

Pierre Kartner kreeg haar nummer te horen en vanaf toen ging het razendsnel met Corry Konings. Als zangeres van de Rekels kwam Corry Konings met componist/tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit naar de andere: Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten, rozen die bloeien, huilen is voor jou te laat zijn allen hits van het eerste uur.

Daarna kwam voor Corry Konings een periode van samenwerking met diverse producers met hits als; Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, Adios Amor, Mooi was die tijd en Leven en laten leven.

Corry Konings kan buigen op een heel rijke periode van liedjes, een dikke 270 liedjes heeft Konings gedurende haar carrière opgenomen. En hier komt nog steeds geen einde aan want Corry Konings is nog steeds bezig met nieuwe muziek. Zo kwam ze opnieuw in the picture bij de jeugd door het nummer “Hoeren neuken nooit meer werken” wat ze gemaakt had voor New Kids. De jeugd her ontdekte Corry Konings en het nummer “ik krijg een heel apart gevoel van binnen” kwam eveneens opnieuw in the picture. Jong en oud geniet tegenwoordig van deze zangeres die te boeken is voor uw feest.

Corry Konings, een zangeres waar ook u een apart gevoel van binnen krijgt!

€3495,- ex btw en BUMA.
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid tot maximaal 250 personen of inprikken op aanwezig geluid.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: