Danny Lit
Danny Lit is te boeken bij RDJ Productions

Danny Lit Boeken voor uw feest of horeca gelegenheid.

Danny-Lit- Boeken- RDJ ProductionsOp 15 april 1978 zag Danny Lit voor het eerst het daglicht. Opgroeiende in een zeer muzikale familie, ontdekte Danny in zijn vierde levensjaar de mondharmonica. Met zijn vader en oom als leermeester, groeiden zijn harmonica-oefeningen uit tot kleine optredens in de buurt. Vanaf dit moment ging muziek een steeds grotere rol spelen in zijn leven.

Meer muzikale talenten werden ontdekt toen Danny als tiener lid werd van een band. Zijn stem had zodanige impact dat Danny er een nieuwe hobby in vond: zingen. Zijn gevoel voor muziek zorgde ervoor dat de jonge zanger op zijn melodieën feilloos een tweede stem wist te bedenken, iets wat hem in de eerste periode dus het meest heeft bezig gehouden.

Na een succesvolle deelname aan een talentenjacht wist Danny al dat zingen een groot deel van zijn leven zou gaan uitmaken.

Op vrijdag 3 augustus 2007 vindt de eerste cd-presentatie van Danny plaats in zijn Almeerse stamkroeg Cheers. De singel Maak Me gek is vanaf dat moment overal in de winkels te verkrijgen. De productie van zijn nummers groeit aanzienlijk, iets wat ervoor zorgt dat Danny altijd wat verrassends op zijn repertoire heeft staan.

In 2008 komt er ook een tekstschrijver bij (Rolf Polder) waardoor zij naast de partyhouse nog een weg inslaan en eigen producties maken. Dit blijkt een goeie formule te zijn want naast het uptempo repertoire blijkt vooral dat Danny zijn stem uitermate geschikt is voor gevoelige Ballads. Het nummer “Ik weet niet waarom” maakt daardoor ook bij iedereen een diepe indruk en de videoclip wordt veel aangevraagd op TV Oranje, wat resulteert in een 32ste plaats in de Top 1000 van de “verzoek parade”.

Vanaf dan krijgt Danny het steeds drukker met optredens en zijn naam steeds vaker voorkomt op de grote Festivals en Evenementen zoals : het Bevrijdingsfestival, de Party Awards, Heineken Music Hall, de Apres Ski Safari Party, Feest Week Aalsmeer en de Nacht van Brabant.

Ondanks de drukte werd er achter de schermen hard gewerkt aan zijn album.Op 23 Oktober was het dan eindelijk zover en is de CD Presentatie van zijn album met de Titel “Ik weet niet waarom” een feit. Er staan 17 nummers op in 3 soorten muziekstijlen. Op dit moment lopen verschillende nieuwe producties lekker door dus binnenkort kunnen jullie nog veel meer nieuws verwachten.

In januari van 2010 is Danny aangesloten bij de act “Cooldown Café” en ook daarmee komen diverse feestnummers uit en staat hij ook met deze act op alle grote podia!

Prijs op aanvraag.
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid tot maximaal 250 personen of inprikken op aanwezig PA.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: