Artiesten
De Sjonnies is te boeken bij RDJ Productions

De sjonnies boeken voor een optreden doe je bij RDJ Productions

sjonnies bennie solo boeken RDJ ProductionsFeesttenten, festivals, feestzalen, discotheken, personeelsfeesten, bruiloften, je kan het zo gek niet bedenken, overal zorgen De Sjonnies voor FEEST!

Met een mengeling van oude en nieuwe hits weten de Sjonnies met een zeer interactieve show iedere gelegenheid om te toveren in één grote feestende en dampende massa.
Uw gasten gaan helemaal los, lopen de polonaise op de Bostella en dansen de hele nacht tot ze niet meer op hun benen kunnen staan en hun kelen schor zijn van het meezingen.
Na het verpletterende optreden van De Sjonnies en Bennie Solo op de Dag van het Levenslied was het meteen duidelijk: Dit MOET een vervolg krijgen! Dus werd er in allerijl een vergadering belegd ten kantore van De Sjonnies. Resultaat: Vanaf nu zijn De Sjonnies en Bennie Solo te boeken voor alle mogelijke feestelijke gelegenheden.

Was het toeval of was het misschien toch voorbestemd? Waarschijnlijk zal niemand het ooit weten, maar feit is dat de “eenmalige” samenwerking tussen De Sjonnies en Bennie Solo al vanaf het prille begin smaakte naar meer.

Hoe is het zo gekomen?
Voor een eenmalig optreden tijdens de Dag van Het Levenslied in Nijmegen vroeg Bennie Solo zijn maten Friso en Konstantijn Ruysdael om de grootste hits van De Sjonnies, grotendeels geschreven door het genoemde tweetal, gezamenlijk op het podium te brengen. En dát het aansloeg hebben we geweten: als een lopend vuur verspreidde de boodschap zich door heel Nederland en vanaf dat moment is er geen houden meer aan. Overal worden de feestband en -zanger nu gevraagd ter verhoging van de feestvreugde.

Wie is Bennie Solo?
Bennie Solo is als artiest ongeëvenaard. Niemand kan langer dan hij het publiek blijven boeien met praten over niets. Hij heeft meerdere records verbroken door dagenlang op hetzelfde podium te blijven zingen en feesten. Met “Polonaise achteruit” scoorde hij ook nog eens een van de grootste carnavalshits van de laatste jaren. Hoewel Bennie al bijna twintig jaar actief is als entertainer is zijn successtatus nog steeds groeiende. Met de rol van zanger binnen De Sjonnies voegt hij een nieuwe verrassende wending toe aan zijn toch al niet misselijke carrière

€1995,- ex btw en BUMA.
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid tot maximaal 250 personen of monitorset. 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: