Dj Coco
Dj Coco is te boeken bij RDJ Productions

Dj coco

Dj Coco Boeken voor uw feest of horeca gelegenheid.

Robert Keemink, alias DJ COCO,  is een muzikale duizendpoot. Omdat Robert al op jonge leeftijd begon te draaien, heeft hij inmiddels een enorme ervaring en ‘feeling’ met het grote publiek. Vanaf zijn veertiende jaar is hij begonnen met plaatjes draaien op familiefeesten.

In 1995 was de doorbraak in Zuid-Frankrijk waar hij drie jaar lang iedere avond 2000 mensen moest vermaken door middel van muziek en show. Na een groot avontuur in de feestcafés van Griekenland en na vier jaar lang gedraaid te hebben in diverse feestcafés op het Rembrandtplein, heeft Robert besloten professioneel verder te gaan als DJ.

Robert Keemink heeft zich in 20 jaar zeer ontwikkeld als allround DJ. Bruiloften, bedrijfsevenementen, verjaardagen, sportevenementen, schoolfeesten, beachparties, après-ski feesten, dance classics parties, tentfeesten, schuurfeesten etc. etc. Te veel om op te noemen waar DJ COCO allemaal voor heeft gedraaid.

Robert Keemink is erg trots op het feit dat hij als DJ COCO alle door AHOY georganiseerde evenementen muzikaal mag ondersteunen.  Dit zijn voornamelijk ook grote sportevenementen zoals de wielserzesdaagse van Rotterdam. Daarnaast draait hij voor het NK Schaatsen, EK en WK beachvolleybal, tijdens wedstrijden van het Nederlands Volleybalteam en bij de European Superpull (Trekkertrek).

Verder wordt DJ COCO sinds enkele jaren veel gevraagd om voor, na of tijdens optredens te draaien voor bekende Nederlandse artiesten zoals Glennis Grace,Nick & Simon, Jan Smit, Wolter Kroes, Gerard Joling, Lange Frans, Peter Beense, Dario, Robert Leroy, Lois Lane, Lee Towers, Kus, Vinzzent en Frans Duijts.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:

    • Datum optreden:
    • Bijzonderheden:

    • captcha

      Voer code in: