Fabrizio
Fabrizio is te boeken bij RDJ Productions

Fabrizio boeken RDJ ProductionsDe populaire Maastrichtse carnavalszanger Fabrizio weet als geen ander hoe je een polonaise moet starten. Met zijn grootste hit “De Kork”weet hij heel Limburg in de carnaval stemming te krijgen. Ook buiten het Carnaval seizoen wordt deze plaat door menig dj en horeca gedraaid. Tijdenz zijn optreden zal hij al zijn hits ten gehore brengen waaronder “De Kork”, “Sjiek is miech dat”, Chili Con Carne”, “Laot Miech”. Elk jaar komt hij opnieuw met een verrassende carnavalshit.

Zanger Fabrizio zorgt voor een wederopstanding van de Italo Disco uit de jaren 80 met feesthits als “Bel Lando” en “Dat daon iech zoe gere”. Hij weet echter ook de gevoelige snaar te raken met zijn Limbo Top 10 hit: “Sjiek is miech dat”.

Fabrizio zingt liedjes over amore, zon, zee, cocktails en bella regazze. Toeren op zijn Vespa door de Limburgse heuvels herinneren hem aan zijn geboortestreek in Italië, en heeft hem doen besluiten hier zijn muziek weer te gaan maken voor zijn fans, na een jarenlange sabbatical waarin hij bij moest komen van het enorme succes uit the eighties.

Een optreden van Fabrizio bijwonen is natuurlijk altijd een feest. Maar een optreden van Fabrizio op je eigen feest is natuurlijk nog veel leuker. Daarom is het mogelijk om Fabrizio direct vanaf deze site te boeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: