OneArmed
OneArmed is te boeken bij RDJ Productions

OneArmed RDJ ProductionsOneArmed is een unieke combinatie tussen een drummer en een DJ.  OneArmed is in Nederland bekend geworden door Hollands Got Talent waarbij hij support kreeg van Armin van Buuren. Door zijn unieke act viel hij op en kwam bij de finalisten terecht.  OneArmed tourt momenteel door zowel binnen als buitenland en is te bewonderen op diverse festivals, clubs en evenementen. 

OneArmed komt uit Nederland en is de artiestennaam van Alex Wegman. Hij is ooit begonnen als gitarist, maar door het verliezen van zijn linkerarm werd hij gedwongen een andere weg in te slaan. Naderhand richtte hij zich volledig op het drummen met één arm en breidde deze act steeds meer uit tot waar het nu staat.
Zelfs in China hebben ze OneArmed al ontdekt, tweemaal werd hij overgevlogen voor drumdemonstraties en een korte tour. Ondanks dat dancemuziek in China nog upcoming is kreeg hij daar de voetjes al van de vloer!
Met zijn liveact combineert hij live drums met verschillende stijlen dancemuziek, waaronder: house, dubstep en zelfs hardstyle. Van vele bekende- en onbekende nummers maakt hij live mashups en blijft hiermee het publiek verrassen. Er is voor ieder wat wils, waardoor deze act uitermate geschikt is voor in de grotere horecagelegenheden, clubs en festivals.

Met zijn muziek en live beats zet OneArmed gegarandeerd ieder feest op zijn kop.

Gage 795 ex btw

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: