Paul Brugel
Paul Brugel is te boeken bij RDJ Productions

Paul Brugel in da mix 

boek nu MEGA-MIXER Paul Brugel exclusief op jouw event bij RDJ Productions!

Paul Brugel, landelijk bekend van zijn uitgebrachte CD mix compilaties en uitgezonden radiomixen op o.a. Radio 10, Radio 8 en TOPradio geeft met zijn unieke DJ sets een live megamix-performance op jouw feest of evenement.
Door een snelle afwisseling te maken van alle genres van muziek in een hoog tempo en met zelfgemaakte intro’s, mashups en edits van tracks maakt hij zo zijn DJ sets uniek en zorgt dit voor een unieke belevenis.

Bio Paul Brugel

In 1976 ziet Paul het levenslicht in Roosendaal.

In zijn jonge jaren als muziek en mixliefhebber ontdekt hij Ben Liebrand, en Paul raakt verslaafd aan het elkaar mixen van muziek…Hij gaat aan de slag met cassettebandjes, plakband en een bandrecorder en al snel ontstaan mixbandjes die illegaal in het Roosendaals circuit circuleren

Muziek blijft zijn interesse houden en al gauw krijgt hij bij de lokale radiozender van Roosendaal, Radio Stad FM ieder vrijdagavond zijn eigen mixprogramma,
weekenddance. Ook lonkt het draaien voor publiek, en al snel staat Paul bijna ieder weekend te draaien in het uitgaanscentrum van Roosendaal.

Nationale Belgische dancezender C-Dance raak geïnteresseerd in de mixkunsten van Paul ,en al snel krijgt Paul daar ook zijn eigen radioshow waardoor hij met zijn muziek in heel België te horen is.

Discotheek De Kelder in Hank raakt in gesprek met Paul en vraagt of hij de zaterdagen wil verzorgen in de hoofdzaal. Een residentie van 7 jaar volgt, en naast de vaste avonden komen er bookingen binnen voor festivals en evenementen.
Ook mag hij zichzelf 2 jaar lang als 1 van de vaste DJ’s benoemen van de grootste discotheek van de Benelux, Zenith in Venray
In de hoofdzaal, de Dome mag hij het publiek vermaken met zijn gevarieerde DJ sets.

Naast het draaien van muziek, richt Paul zich meer op produceren, en een release van zijn eerste single kan dan ook niet uitblijven.
Berk Music geeft Paul een platencontract en zijn eerste single is een feit, ‘nothing gonna change my love for you’
Single doet het erg goed, ook in het buitenland. De track verschijnt ook op vele hit compilaties Vele releases volgen hierna, en Paul tekent zijn tracks bij gerenommeerde platenmaatschappijen en haalt zo platencontracten binnen bij onder meer Cloud9 en BIP records.

Ook het mixtalent gaat niet onopgemerkt voorbij bij de platenmaatschappijen, en Paul wordt gevraagd om mixcompilaties te produceren voor platenmaatschappijen als Digidance en BIP records.
Zo worden de schappen bij de CD-winkels gevuld met compilaties als Re:mxed, Summerjams hitmix en Greatest hits of 2007, the Yearmix.
Naast het produceren van mixcompilaties word Paul ook benaderd door nationale radiozenders en zo komen er veel op maat gemaakte mixen voorbij op nationale zenders als TOPradio, Radio 10 en Radio 8.

Het mixwerk valt ook op bij live-performance artiesten, en zo wordt Paul benaderd door 2 unlimited om voor hun tour een gepersonaliseerde megamix te maken met bestaande bandopnamens.
Naast de megamix worden er ook mashups, remixen en intro’s gemaakt die 2 unlimited momenteel veelvuldig gebruiken in hun tour.

Social:

facebook.com/paulbrugelaudioproductions
Instagram.com/djpaulbrugel

Music:
www.soundcloud.com/djpaulbrugel
www.youtube.com/paulbrugel
Spotify: djpaulbrugel
Itunes: djpaulbrugel

Momenteel is Paul te boeken met zijn ‘in da mix’ act bij RDJ productions. Hier zal hij een live mega-mix performance laten zien en horen. Wil je hier meer info over? Neem dan contact op!

PaulbLogo

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: