Zanger Roosy
Zanger Roosy is te boeken bij RDJ Productions

Zanger Roosy boeken voor uw feest of horecagelegenheid

RoosyDe looks van Marco, de stem van Guus met een vleugje Morero

De single “Niemand zo betoverend als jij” scoorde in de diverse hitlijsten en was een (internationale) line-dance hit met youTube uploads vanuit;  Canada, US, Frankrijk, Duitsland en Maleisië. Er is ons geen Nederlands nummer bekend die dit evenaart  (bron; Youtube)

Roosy zijn HIT “Nederland is weer Oranje“ is het afgelopen jaar op 3 verzamel CD’s verschenen EKhits 2012, EKhits top 30, De leukste voetballiedjes ooit (bron; Spotify)

Ook bij de Tros kompas “ZING en WIN” selecties werden de nummers van Roosy meerdere malen geselecteerd, achtereenvolgens;
–          Zomerhit 2011 met “De Tent op zijn Kop” geselecteerd door o.a. A Hazes jr
–          Carnavalshit 2012 met “Toet toet toet” geselecteerd door o.a. de Deurzakkers
–          WK hit 2012 met “Kalinka Hollanda” geselecteerd door o.a. Wolter Kroes

“Let me entertain you” is de rode draad in de muzikale carrière van Roosy.

Als 10-jarige maakte hij zich vele slaginstrumenten eigen, van Drums tot Marimba. Hiermee kwam hij in contact met vele muziekstijlen als Salsa, Volksmuziek uit Guatemala en Costa Rica maar natuurlijk ook met de TOP 100 en Nederlandstalige muziek.

Roosy heeft al een lange succesvolle carrière als musicus achter de rug met o.a optredens op de Franse boulevards , (NL) televisie, taptoes, en vele bruiloften en partijen.

Van 1997 tot 2007 was hij vaste drummer / zanger van een bekende Utrechtse Feestband. Vanuit deze band is later Trio Stop ontstaan en heeft hij het drumstel definitief ingeruild voor een plek vooraan op het podium. Het closere contact met het publiek beviel hem zo goed dat hij 5 jaar geleden met een vocal coach is gaan werken aan zijn zangstem. Honderden succesvolle optredens door het hele land volgden.

Zijn repertoire groter dan 100 nummers en komt er een grote variëteit aan zangers voorbij zoals: Tom Jones, Barry White, Robbie Williams, maar natuurlijk ook Jan Smit , Frans Duijts, bløf, Marco Borsato en zijn favoriet Guus Meeuwis.
Hij is zelfs te boeken als Marco Borsato imitator als ook Martin Morero imitator.

Zanger Roosy is te boeken bij RDJ Productions.

Prijs: 595 ex BTW

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: