The Fissa Squad
The Fissa Squad is te boeken bij RDJ Productions

Al geruime tijd kennen ze elkaar, DJ Tonny (FeestDJ) en TJAMPERT(FestivalDJ) en nu hebben zij hun krachten samen gebundeld in een act, maak kennis met… The Fissa Squad!

In deze DJ-act met danseressen, confetti shooters en CO2 kanonnen nemen zij jullie mee in de wereld van The Fissa Squad. 100 % Fissagarantie en een hoop gekkigheid waarmee zij de Fissa’s op z’n kop zetten.

The Fissa Squad is een allround DJ-act met de samenstelling van een Feest DJ en een Festival DJ die zich tevens opstelt als MC . De vrienden hebben elkaar tijdens het draaien leren kennen en wilden hun krachten bundelen om 100% feest te garanderen in een act met de lekkerste hits, mooiste danseressen en kilo’s confetti. Voor de dames laten ze de meest sexy Moombahton voorbij komen, voor de feestneuzen de gezelligste Nederlandstalige nummers en voor de echte Die-hards de meest beukende Hardstyle hits.
Binnen een week tijd stond The Fissa Squad al voor een groot publiek te draaien, met een daverend succes. Vervolgens werden zij gevraagd om een setje in Ibiza te draaien op twee locaties. Aansluitend stonden zij op een succesvol festival in Uden, namelijk op UDNZ. Hier mochten zij in het grootste opblaaskasteel van Europa de avond afsluiten. Kortom deze gasten gaan hard en zijn vastberaden om ook uw evenement tot een feestende bende te maken.

 

Benieuwd naar The Fissa Squad? Ze zijn exclusief te boeken via RDJ Productions

????: info@rdjproductions.nl
????: 0653717740 of 0613087376

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: