Timebeatz
Timebeatz is te boeken bij RDJ Productions

 

In een land waar de dance-industrie met een enorme snelheid groeit is een opmerkelijke en energieke DJ doorgebroken: DJ Timebeatz (Tim Dings).

In 2011 kwam hij in aanraking met de wereld van de clubs, festivals en muziek. Al snel had hij zijn passie in het draaien gevonden. In 2012 heeft hij een DJ cursus gevolgd om de basis van het pitchen, matchen en mixen te leren. Door goed te luisteren naar andere DJ’s maakte hij zich steeds meer vaardigheden eigen en geeft hier zijn eigen twist aan.

In 2013 kreeg hij zijn eerste boeking bij muziekcentrum de Bosuil in Weert. In hetzelfde jaar stond hij ook voor duizend gasten tijdens de jaarlijkse Kiëtfuif ‘t Kerke en was hij te vinden bij beachclubs en vakantieparken door Nederland, België en Duitsland. In 2014 stond hij voor de eerste keer op een festival en werd hij finalist van de OMG Festival DJ

Nu, een paar jaar verder, staat hij steeds vaker in clubs, in café’s, op festivals en op evenementen door Nederland en het buitenland. Zo heeft hij o.a. gedraaid in TheaterHotel de Oranjerie (Roermond), Munttheater (Weert), Poort van Limburg (Weert), Fortuna Stadion (Sittard), de Brouwer (Weert), Muziekgebouw Frits Philips (Eindhoven) en Feestcafé de Bolle Boef (Weert). Festivalervaring ontbreekt ook niet bij deze energieke DJ. Zo hij heeft o.a. gestaan op: OutRageous Festival (2016), De Familietuin Festival (2014) en D!MENSIONS OUTDOOR (2016 & 2014). Daarnaast beschikt hij al enkele jaren over een eigen ‘ Drive-in show ‘ waarmee hij op examenfeesten, bruiloften, verjaardagsfeesten en jubilea te vinden is.

DJ Timebeatz onderscheidt zich van andere DJ’s door zijn scala aan muziek zo breed en gevarieerd mogelijk te houden wat hem een allround DJ maakt. Zijn variatie in muziek maakt elke set opnieuw uniek en verrassend; het moment dat je denkt dat je een House DJ voor je hebt wordt er een R&B nummer klaar gezet en niet veel later voor het publiek gedraaid. Met deze unieke mix van stijlen, zijn passie voor het draaien, de laatste hits en eigen producties heeft DJ Timebeatz de skills die het publiek weet te waarderen.

Genres: Allround (Carnavalsmuziek, Dance, Hardstyle, Hiphop, House, Jazz, Lounge, Mainstream, Moombahton, Nederlandstalig, R&B, Trap en Top40)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: