Zangeres Maan
Zangeres Maan is te boeken bij RDJ Productions

Zangeres MaanZangeres Maan wint in 2016 The Voice Of Holland. Zangeres Maan komt uit Bergen en vult haar dagen met zangles, dansles, pianoles en toneel. Ze is hierdoor erg creatief en kan dus naast zingen ook nog aardig piano spelen. Ze rond met succes haar gymnasium af  om vervolgens zich compleet te gaan richten op muziek. Zangeres Maan is te boeken bij RDJ Productions voor een optreden.

Nadat ze The Voice of Holland 2016 wint brengt ze haar eerste single uit. Deze single is door de wereldberoemde Dj Hardwell geproduceerd en bestormd meteen de hitlijsten in. De titel van haar single is “Perfect World”. In de videoclip wordt ook ingespeeld op het feit dat ze zelf piano speelt en zingt. Het nummer is uitgebracht door platenlabel Cloud9. Het nummer wat speciaal voor haar geschreven is geeft meteen ook de toon aan van haar favoriete genre om te zingen. Hardwell volgde haar optredens in The Voice Of Holland nauwkeurig en was meteen weg van haar. Dit is wat hij zei over haar.

Hardwell: “I’ve met Maan 3 weeks ago as I also followed her performances on ‘The Voice Of Holland’ from the beginning.
I think she is a great talent and I know for sure that she will have a successful career in the music industry. 
She has my full support and I’m proud to be the producer of her first single ‘Perfect World’.” said the renowned dj in a press statement.

Zangeres Maan is nu te boeken voor een optreden op uw evenement.

30 minuten optreden

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
direct boeken:
  • Datum optreden:
  • Bijzonderheden:

  • captcha

    Voer code in: