Cameraman en beeldregistraties

videoproductieNaast de realisatie van volledige evenementen, entertainment verzorging en DJ-planningen voor diverse horeca locaties, is RDJ Productions gespecialiseerd in het maken van Full HD videoregistraties, videoclips, bedrijfsfilms, promofilms  en theater- & beeldregistraties.

Of het nu kleine ingetogen video’s zijn of groots opgezet, wij zijn dè ideale partner!  We zorgen er voor dat communicatie simpel wordt, gewoon eenvoudig, en begrijpbaar voor iedereen. Zodat u niet steeds weer uit hoeft te leggen hoe iets werkt, hoe iets er uit ziet, of waar u mee bezig bent. Door het inzetten van geschoolde camerapersoneel, regisseurs en editors, is de hoogst haalbare kwaliteit een garantie!  Zoekt u een Cameraman voor het vastleggen van uw moment, van bruiloft tot evenement, van modeshows tot theater registraties. Zelfs de mogelijkheid van live streaming is bij RDJ Productions mogelijk.

Wij voorzien u graag van advies met persoonlijke aandacht, en afspraak is afspraak. We houden van duidelijkheid en transparantie. We wachten niet af tot iemand anders iets onderneemt, we tonen graag initiatief en willen oprecht meedenken met u als klant. We leggen de lat hoog voor ons zelf, en gaan voor de kwaliteit die u telkens weer positief verrast.

Wij zijn RDJ Productions, en we laten graag zien wat u in huis heeft!

Maak vrijblijvend met ons een afspraak of neem voor meer informatie met ons contact op.

Bekijk onze portofolio hier.

enkele mogelijkheden van realisaties, maar we gaan uiteraard geen uitdaging uit de weg mocht u andere ideeën hebben.
– Bruiloft registratie
– Bedrijfspresentatie
– Promotie films
– Speelfilms
– Videoclips
– Reclame video
– Special effects
– Green screen video
– Concert registraties
– Theater registraties
– Evenementen registraties
– After movies
– Trailers
en nog veel meer…
Vraag naar de mogelijkheden bij RDJ Productions.