Dj Michael W

Dj Michael WDJ Michael: allround-dj

Een gezellig feest bouwen doet u nooit alleen, dat doet u samen! Samen met vrienden, familie, bekenden en dj Michael W.

De dj-carrière van Michael begon in 1998 als dj op bruiloften en partijen. Daarna werd Michael al snel gevraagd om als resident dj van Kerkplein te Breda te worden. Daarnaast was hij in het verleden resident van Nachtwacht Breda en Café Janssen te Breda. Michael is te boeken voor discotheken, cafés, bruiloften, school- en bedrijfsfeesten en diverse andere feesten en partijen.

​DJ Michael is een typisch voorbeeld van een ‘allround dj’. Dit betekent dat hij zijn hand werkelijk nergens voor om draait! Alle stijlen muziek heeft hij bij zich en hij weet als geen ander de sfeer aan te voelen om hier vervolgens zijn muziekkeuze op aan te passen. Hij brengt een eigen stijl waarbij veel variatie mogelijk is, van house tot R&B en van Nederlandstalige feestmuziek tot dance-classics. Door zijn uitgebreide muziekkennis kan dj Michael de muziek precies afstemmen op de gasten of aan het thema van de avond. Ook kunt u natuurlijk uw muzikale voorkeur vooraf kenbaar maken en zijn tijdens het feest verzoekplaten uiteraard van harte welkom.

​DJ Michael is te boeken met en zonder geluidsapparatuur. Wanneer u zelf geen geluidsapparatuur heeft dan boekt u bij ons een Drive-in Show. Niet iedereen weet precies wat een drive-in show is, of wat zo’n show voor een feest of evenement kan betekenen. Een andere term voor drive-in show is: mobiele discotheek. Dit maakt het waarschijnlijk al een stuk duidelijker. Een drive-in show is dus een discotheek die op elke gewenste locatie opgebouwd kan worden.

Dj Michael W is te boeken bij RDJ Productions

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Terug