Paul Brugel Exclusief bij RDJ Productions

Paulb2Paul Brugel Exclusief te boeken bij RDJ Productions
 
In zijn jonge jaren als muziek en mix liefhebber ontdekt hij Ben Liebrand, en Paul raakt verslaafd.. Hij gaat aan de slag met cassettebandjes, plakband en een bandrecorder en al snel ontstaan mixbandjes die illegaal in zijn geboorteplaats Roosendaals uitgaans circuit circuleren.
 
Nationale Belgische dance zender C – Dance raakt geïnteresseerd in het mix kunsten van Paul ,en al snel krijgt Paul daar ook zijn eigen radioshow waardoor hij met zijn muziek in heel België te horen is. Discotheek de Kelder in Hank raakt in gesprek met Paul en vraagt of hij de zaterdagen wil verzorgen in de hoofdzaal. Een residentie van 7 jaar volgt, en naast de vaste avonden komen er boekingen binnen voor festivals en evenementen. De grootste discotheek van de Benelux de Zenith kreeg deze Dj in het vizier en 2 jaar lang was Paul Brugel 1 van de vaste DJ’s van de grootste discotheek van de Benelux, de Zenith in Venray. In de hoofdzaal, de Dome mag hij het publiek tot extase brengen met zijn variatie aan DJ sets.
 
Naast het draaien van muziek, richt Paul zich meer op produceren, en een release van zijn eerste single kan dan ook niet uitblijven. Berk music geeft Paul een platencontract en zijn eerste single is een feit, ‘nothing gonna change my love for you’ in een heerlijke dance remake. De single doet het erg goed, ook in het buitenland. De track verschijnt ook op vele hit compilations Vele releases volgen hierna, en Paul tekent zijn tracks bij gerenommeerde platenmaatschappij en haalt zo diverse platen contracten binnen bij de platen maatschappijen, en Paul Brugel wordt gevraagd om mixcompilaties te produceren voor platenmaatschappij als Digidance, Cloud9 en BIP records.
 
Elke week kan je hem bewonderen bij diverse horecazaken en festivals en maakt hij regelmatig producties voor platenmaatschappijen en radiozenders als BIP Records & Radio 10 .
 
Voor meer info & boekingen neemt u contact op met info@rdjproductions.nlNightlife_YRecords Indamix_BIPRecords Yearmix2015_BIPRecords
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Terug