Re-play Nu Te Boeken Via RDJ

Re-Play is een populaire Nederlandse R&B formatie afkomstig uit Rotterdam.

Alwin Burke was de initiatiefnemer van de groep en trok Henk Waarde aan als groepslid en later sloot ook Sam de Wit zich aan bij de band. Deze harde kern, die sinds 1990 actief is, is altijd de solide basis geweest en vormt tot op de dag van vandaag de groep. Samen met Mark Dakriet vormden ze in de beginperiode de groep Re-Play.

In 1992 werden zij tweede in de Soundmixshow van Henny Huisman. Mark besloot in 2002 de groep te verlaten en werd, tijdens een groots afscheidsconcert in de Heineken Music Hall, opgevolgd door Mario Raadswijk. In 2011 kondigde deze eveneens aan een solo carrière te ambiëren en verliet de groep. Sindsdien is Re-Play een driemanformatie.

Continue werkt Re-Play in hun eigen studio aan nieuw materiaal. Recentelijk brachten zij een single uit ‘Je bent terug van weggeweest’. En ook verscheen hun eerste kerstsingle ‘Beautiful Christmas’. Via een vernieuwde website worden de fans op de hoogte gehouden van nieuw materiaal, videoclips en uiteraard alle laatste nieuws omtrent deze R&B sensatie. Een optreden van Re-Play staat garant voor een swingend feest. Binnenkort verschijnt de nieuwe single ‘Love is’.

€2975,- ex btw en ex BUMA.
Optreden van 1 x 30 minuten

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Terug