Zoe-mer Carnaval Weert 2015

Zoemer Carnaval Oelemarkt Augustus 15Met trots presenteren wij u de Zoe-mer Carnaval 2015 in Weert op de Oelemarkt. In samenwerking met de horeca op de Oelemarkt organiseren wij dit jaar vanuit RDJ Productions het buiten evenement Zoe-Mer Carnaval. Optredens in een zomers en limburgs carnaval jasje met lokale als bekende zangers en zangeressen. Uiteraard is de Entree gratis en de weersverwachting zijn optimaal. Zoe-mer Carnaval Weert 2015.

We starten op Vrijdag 7 augustus met de nederlandse Coverband Jetset LIVE!. JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podium presentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Vanaf 21.00 op 7 augustus 2015 op de Oelemarkt te Weert. En dan gaan we op Zaterdag 8 Augustus door. Al vanaf 16.00 staan de artiesten, de terrasjes, de obers te popelen om iedereen weer te ontvangen voor een zomers festijn. Artiesten als Fabrizio, K-Liber, Big Benny, Def Rhymz gepaard met een aantal lokale weerste artiesten als Roel Broods en Mark en Wilhemien gaan er voor zorgen dat u vanzelf meezingt, meedanst en geniet van het Zoe-mer Carnaval Weert 2015 op de Oelemarkt te Weert. 
RDJ Productions verzorgt het totale evenement van licht, geluid, podium tot invulling van de entertainment in samenspraak met de Oelemarktse Horeca

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Terug